Tarieven

Onderstaand zijn de tarieven in 2020 voor een aantal standaardbehandelingen. In overleg zijn speciale tariefafspraken te maken voor bijzondere situaties. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op. 

Omschrijving Duur sessie Tarief *
Intakegesprek 60 min
90 min
€ 90,-
Psychosocialetherapie/Hypnotherapie/Brainspotting 60 min € 95,-
Psychosocialetherapie/Hypnotherapie/Brainspotting 90 min € 125,-
Helendereis/Journey session 120 min € 160,-
Losse behandeling / sessie 60 min
90 min
€ 80,-
€ 110,-
Relatietherapie**
(incl. BTW)
60 min
90 min
€ 96,-
€ 123,-
Pakket van 5 sessies 90 minuten (x 5) € 538,-  (ipv. € 550,-)
Beeldbellen (via clickdoc of e-zorg)*** 60 min
90 min
€ 80,-
€ 110,-

Kosteloze annulering van een consult is mogelijk tot 2 dagen (48 uur) van tevoren.

De betaling van een sessie dient of contant na de sessie te worden gedaan, of op dezelfde dag na ontvangst van een betaalverzoek per bank-app.

Afspraken maken via de online agenda

Afspraken kun je maken via de online agenda van EmpowerU. Daarin zie je wanneer er nog plaats is en wanneer je een afspraak kunt plannen. In de agenda kun je ook aangeven of je in Utrecht of Leidsche Rijn op afspraak wilt komen. Wil je in het weekend of in de avonduren? Ook dat kun je aangeven in de agenda. 

In een andere taal worden geholpen?

Spreek je niet zo goed Nederlands en vind je het prettig om in bijvoorbeeld het Engels geholpen te worden? Ilkana spreekt meerdere talen vloeiend, waaronder Nederlands, Engels, Turks, Russisch en Azerbeidzjaans. Ook als je niet zo goed Nederlands spreekt, ben je dus van harte welkom in de praktijk. 


Beroepsverenigingen

De Praktijk is aangesloten bij verschillende beroepsorganisaties zoals, NBVH, MBOG en Stichting EFT.

De Praktijk is erkend en aangesloten bij de beroepsvereniging NBVH (Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten, lidnummer 17007) en bij de koepelorganisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefeneraren Complementaire Zorg, licentienummer 170819R) voor behandeling van psychosociale klachten of prestatie te verbeteren.

De NBVH draagt zorg voor de kwaliteitsbewaking van de aangesloten therapeuten.

De Praktijk is erkend en aangelsoten bij MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde) en KAB zoals voor chronische lichaamlijke klachten en  als mentale klachten.

De MBOG is dé beroepsvereniging met hét gedegen keurmerk voor hoogopgeleide integraal werkende behandelaren. 

DE Stichting EFT Nederland is registerhouder van de opleiding tot EFT-Registertherapeut®.  Ik ben opgeleid door de Stichting EFT Nederland en volg bijscholingen om mijn kennis bij te houden.


logo-rbcz

logo-nbvh

logo-agb-code


eft_relatietherapie_ilkanayusifova_utrecht_logo

Ontevreden?

Ilkana streeft naar een goede relatie met haar clienten. Ben je ontevreden? Dan staat zij open voor jouw feedback en zal ze er alles aan doen om er samen met jou uit te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je bij de beroepsvereniging een beroep doen op een klachtenfunctionaris (www.hypnotherapie.nl). In navolging van de klachtwet is EmpowerU ook aangesloten bij de geschilleninstantie SCAG. Voor het tuchtrecht is EmpowerU aangesloten bij RBCZ (www.rbcz.nu).


empoweru-therapie-vergoedingen

Je vindt ons op

T: +31 (0) 6 44169888
E: info@empoweru-therapie.nl
Algemene voorwaarden (pdf)
Privacy verklaring (pdf)