Ben je zwanger en wil je begeleiding?

Zwangerschap en bevalling zijn bijzondere ervaringen in het leven van een vrouw. Soms zien vrouwen op tegen de bevalling door belemmerende overtuigingen of angsten. Dit kan doordat het de eerste zwangerschap is en het niet duidelijk is wat te verwachten, of door eerdere traumatische geboorte-ervaring. Soms hebben vrouwen heel lang last van ochtendmisselijkheid.

In het algemeen kan elke zwangere vrouw en haar partner gebruikmaken van hypnotherapie om het beste uit de zwangerschapsperiode te halen en er een bijzondere tijd van te maken.

Hypnotherapie tijdens de zwangerschap

Herken jij je in de onderstaande situaties: 

  • Ben je een van de 80% vrouwen die ochtendmisselijkheid heeft?
  • Ervaar je angsten omtrent de zwangerschap?
  • Wil je contact maken met je ongeboren baby?
  • Heb je dagelijkse stress en je wil handvatten krijgen om te ontspannen?
  • Pieker je over de bevalling en wil je controle houden over je zwangerschap en bevalling?
  • Wil je balans en ontspanning in je leven optimaliseren?
  • Wil je met zo min mogelijk pijn of pijnloos bevallen?
  • Wil je je bevalling als een heel mooie ervaring van je leven herinneren?

Dan kan hypnotherapie een uitkomst zijn. 

Behandeltraject: hypnotherapie tijdens de zwangerschap

Met behulp van hypnotherapie kun je onderliggende oorzaken onderzoeken en belemmerende overtuigingen opruimen. Tijdens een sessie leer je het gebruik van bepaalde technieken voor zelfhypnose om snel te ontspannen (samen met je partner of alleen). Je leert door ontspanning de pijnbeleving te verlagen en beter omgaan met weeën. Dit helpt beter controle te houden over je eigen zwangerschap, baring en bevallingsproces.

Ook biedt Ilkana begeleiding om ochtendmisselijkheid en angsten over de bevalling te overwinnen. Je/jullie krijgen handvatten om tijdens de zwangerschap te ontspannen en zonder stress naar de grote dag toe te werken. Hierdoor verloopt de geboorte van het kindje soepeler en herstel je ook sneller.

Je kan met je partner of alleen komen. Je hebt gemiddeld 5 – 7 sessies nodig vanaf week 20 van de zwangerschap. Als je ochtendmisselijkheid wilt voorkomen, kun je het beste al aan het begin van de zwangerschap contact opnemen. Hiervoor heb je 1 of 2 sessies nodig.

Let op! Als je zwanger bent en je wilt thuis bevallen, dan komt Ilkana naar jou toe om sessies te geven. Is de reisafstand meer dan 20 km, dan komen er reiskosten van 19cent p/km.


empoweru-hypnotherapie-zwangerschap-pijnloos-bevallen-ochtend-misselijkheid

Wist je dat

Hypnotherapie een therapeutisch proces is dat is ontwikkeld om een veranderende staat van bewustzijn te creëren en uitkomst kan bieden bij blijvende stressklachten.