Welkom bij EmpowerU, praktijk van Ilkana Yusifova - Van den Berg

Ga jij door een moeilijke levensfase en kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Of heb je klachten waar je het liefst zo snel mogelijk weer vanaf wilt en ben je benieuwd wat een integratief therapeut voor je kan doen?

Ilkana Yusifova - Van den Berg is integratief psychotherapeut, coach en orthomoleculair therapeut in Utrecht. Zij helpt cliënten om het contact te herstellen met de enorme hoeveelheid levenskracht die in ons huist, maar waar we dikwijls het contact mee verliezen. Voor iedere client biedt zij begeleiding en therapie op maat om tot het gewenste herstel te komen en een hogere levenskwaliteit in de hand te werken.

Integratieve psychotherapie

  Tijdens de sessies bij EmpowerU ga je samen met Ilkana werken aan het oplossen van mentale of fysieke blokkades; van dat wat jou tegenhoudt om vol energie in het leven te staan. Ilkana maakt gebruik van verschillende therapievormen uit de psychotherapie. De therapievormen die zij het meest inzet zijn hypnotherapie en brainspotting. Maar zij is ook opgeleid om therapieën toe te passen zoals EMDR, EFT relatietherapie, ACT, Fertile Body Method en HeartMath. Welke therapie bij jou past, hangt af van de klachten en zal tijdens het intakegesprek worden besproken.

  Orthomoleculaire therapie

  Om weer lekker in je vel te zitten kan een aangepast voedingspatroon nodig zijn. Ook voor die begeleiding ben je welkom bij EmpowerU. Ilkana is gecertificeerd orthomoleculair therapeut en helpt cliënten een dieet te volgen waarbij het lichaam optimaal wordt ondersteund om gezond te worden en te blijven. De oorzaak van ons eetgedrag ligt vaak verscholen in ervaringen die onze eetgewoontes beïnvloeden. Om tot een duurzame verandering te komen in het eetgedrag, wordt orthomoleculaire therapie daarom regelmatig in combinatie met psychotherapie aangeboden.

  Coaching & begeleiding

  Speciaal voor bedrijven, ondernemers en werknemers biedt Ilkana coachingstrajecten aan. Gaan jouw medewerkers door een lastige periode heen? Dan kun je bij EmpowerU een coachingstraject aanvragen dat erop is gericht om medewerkers beter met stress om te laten gaan en burn-out klachten te verminderen. Ook als ondernemer kun je bij EmpowerU terecht. Ben je op zoek naar antwoorden of ondersteuning? Dan helpt Ilkana je weer helder te zien wat jouw volgende stap is. Ook voor loopbaancoaching ben je welkom. Heb je een wens om een carrièreswitch te maken, of wil je werken aan een gezonde work-life balance? Dan kan een coachingstraject uitkomst bieden.

  Maak een afspraak via de online agenda

  Kun jij wel wat steun gebruiken op emotioneel, sociaal of lichamelijk niveau? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek via de oranje button hieronder.

  Afspraak maken


  Via de online agenda van EmpowerU kun je ook aangeven of je in de praktijk in Utrecht centrum of in Leidsche Rijn wilt langskomen. Ook kun je er een afspraak in het weekend of in de avonduren aanvragen. Hier lees je meer over tarieven en vergoedingen.


  Praktijk voor Hypnotherapie

  T: +31 (0) 6 44169888
  E: info@empoweru-therapie.nl