Wil je graag afvallen onder begeleiding?

Wil je graag de controle over je gewicht houden of terugkrijgen? Hypnotherapie wordt ingezet als een duurzame methode om dit voor elkaar te krijgen. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je sneller voelt dat je vol zit, of minder trek hebt in zoetigheid. Dit wordt bereikt door met behulp van hypnose in contact te komen met het onbewuste gedrag. 

Hypnotherapie bij afvallen

Aanleiding voor hypnotherapie en afvallen: 

  • Heb je last van overgewicht?
  • Vind je het lastig om af te vallen?
  • Ben je moe van het jojo-effect van diëten?
  • Wil je een duurzame levensstijl en gewichtsbeheersing doorzetten?
  • Ben je een emotionele eter en wil je begeleiding?
  • Houd je van snacken, maar wil je toch graag aan een gezonde levensstijl werken? 

Virtuele maagband

Met behulp van hypnose kan een virtuele operatie worden doorgevoerd. Deze methode is van toepassing bij mensen die een hoge BMI hebben en geen operatie durven te ondergaan. Maar ook voor iedereen die al veel andere methodes heeft geprobeerd, kan deze methode een uitkomst zijn.

Behandeltraject afvallen

Het behandeltraject bestaat uit 6 sessies. Je start met een intake waarin een plan van aanpak wordt opgesteld. Gedurende de daaropvolgende sessies worden je levensstijl en eetpatroon geanalyseerd, wordt nieuw gedrag aangeleerd en word je voorbereid op de virtuele maagband operatie. De virtuele maagband wordt doorgevoerd tijdens de vijfde sessie. De zesde sessie is een controlesessie. Tijdens de sessies wordt ook aandacht besteed aan goed voedsel en aan een gezonde levensstijl. Twee weken na de laatste sessie is nog een controlesessie gepland om de vooruitgang te bespreken. 


empoweru-hypnotherapie-vruchtbaarheid-ivf-fertile-body-method-zwangerschap-baby

Wist je dat

Hypnotherapie een therapeutisch proces is dat is ontwikkeld om een veranderende staat van bewustzijn te creëren en uitkomst kan bieden bij blijvende stressklachten.

Heb je last van ochtend misselijkheid?
Ervaar je angst voor zwangerschap en/of bevallen?
Wil je contact maken met je ongeboren kind?

Dan is hypnotherapie misschien iets voor jou.